Over

De Belangensmid

Uw gewenste impact is mijn belang

- Roderick Ferrari als De Belangensmid voor uw zaak-

Roderick Ferrari

is de spil tussen regionale en landelijke vraagstukken op de grens van politiek, maatschappij en bedrijfsleven. Als de Belangensmid adviseert hij organisaties zoals brancheorganisaties en (de)centrale overheden, maar zet hij zich ook in voor particulieren. Zijn werkveld bestaat uit public affairs, strategy development, stakeholder management en mediation. 

Roderick Ferrari is de Belangensmid

Door zijn achtergrond op het vlak van belangenbehartiging & mediation begrijpt hij hoe het is om te werken met complexe (soms tegengestelde) belangen, dat de waarheid nooit eendimensionaal is en dat je soms moet dealen met uiteenlopende wensen van meerdere stakeholders. In dat krachtenveld, waar ook nog resultaat moet worden behaald, opereert Roderick als belangenbehartiger of mediator voor organisaties en particulieren.

Zijn voornaamste doel? Het tijdig waarnemen van kansen en bedreigingen voor de politiek, maatschappij, publieke en private organisaties, zodat organisaties op tijd kunnen (re)ageren. Door het smeden van duurzame allianties en het verbinden van commercieel en maatschappelijk belang worden hindernissen en tegengestelde behoeftes weggenomen en komen gemeenschappelijke doelen in zicht.

Uw partner in belangenbehartiging & mediation

Roderick Ferrari is de persoon achter De Belangensmid, woonachtig in Den Haag, gehuwd en vader. In zijn vrijetijd is hij te vinden op de Haagse stranden met zijn gezin en hond, leest hij graag over politiek en geschiedenis of sport met vrienden in het Clingendaelse bos. Roderick heeft een universitaire graad Geschiedenis van de Internationale Betrekingen (MA), postgraduate opleiding Buitenlandse Betrekkingen en is in het bezit van een (MFN) Mediation opleiding.   

De Belangensmid is een samenvoeging van de Latijnse vertaling voor Ferrari (ijzersmid) en het voornaamste doel, het verbinden van belangen en het smeden van duurzame samenwerkingen. Welkom bij De Belangensmid; “uw partner in belangenbehartiging en mediation.” 

Neem Contact Op

Heeft u vragen of behoefte aan een oriënterend gesprek, neem dan gerust contact op.   Menu

  Contact

  De Belangensmid
  Sleedoornstraat 120
  2565 WS Den Haag 

  Info@debelangensmid.nl
  KVK 81486588
  BTW NL003568707B59